Getac V100 – O valiza high-tech

Getac V100 - O valiza high-tech

Toughbook-ul este un termen ce denota in primul rand o rezistenta foarte mare la conditii extreme de lucru cum ar fi cele din mine sau pe santiere. Un nume sonor in acest domeniu este desigur Panasonic, insa si Getac are o serie de modele pentru acest segment de piata. Pentru aceia care nu cunosc nume de Getac, acesta se ocupa in principal cu constructia si designul de barebone-uri (carcase ce contin placa de baza, conectica si display-ul) folosite de o multime de integratori sau producatori de laptopuri.
V100 este o combinatie foarte interesanta intre un tablet PC cu o diagonala a displayului asemanatoare cu cea a unui netbook si cu performantele unui adevarat workstation. De curand acesta a primit un nou upgrade, mai exact un procesor Intel Core i7 la 1.2 GHz. V100 este construit sa reziste oricarui fel de utilizare. Display-ul ofera o luminozitate de 1200 NITS, probabil cea mai ridicata pana acum, astfel acesta e vizibil chiar si in lumina unor reflectoare intreptate catre el, unde mai punem ca e si touchscreen, chiar multi touch. Conectorii si tastatura sunt rezistente la apa iar din punct de vedere conectivitate are cam tot ce ii trebuie, Bluetooth, Wireless, 3G, GPS.
Garantia este un element foarte important iar Getac ofera nu mai putin de 5 ani pentru acest model.
Designul este unul clasic, am putea spune, un fel de valiza construita dintr-un aliaj de magneziu titan si aluminiu care atrage privirile prin asemanarea lui cu cea a unei lazi de scule.

[galleria gid=”getac v100″]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: