Garmin lanseaza GPSMAP 78 pentru mediul maritim

Garmin lanseaza GPSMAP 78 pentru mediul maritim

Garmin anunta lansarea GPSMAP 78sc, GPSMAP 78s si GPSMAP 78, cea mai noua generatie de dispozitive maritime GPS handheld ce se remarca printr-un design industrial contemporan, cu laterale de cauciuc pentru o manuire mai simpla. Modelul de top al seriei, GPSMAP 78sc adauga noi caracteristici precum busola electronica in 3 axe, posibilitatea de transfer wireless a datelor intre dispozitive compatibile si cartografiere preincarcata pentru coasta Statelor Unite.

Datorita ecranului color LCD luminos de 65.000 de culori, fiecare model din seria GPSMAP 78 poate fi folosit in toate conditiile metereologice, mai ales ca au carcase rigide si rezistente la apa. Printre alte imbunatatiri la modelele GPSMAP 78sc si GPSMAP 78s se numara si posibilitatea de inregistrare a mai multor profile si integrarea unei busole electronice in 3 axe, care  indica directia chiar si in momentele de odihna. Noile GPSMAP 78sc si 78s sunt capabile de transfer wireless pentru impartasirea rutelor, a punctelor de interes si a punctelor geocache cu alte modele Garmin compatibile precum Oregon, Dakota, Colorado si Foretrex.

Avand o greutate de doar 7,7 inch, fiecare model din seria GPSMAP 78 dispune de doua  baterii AA ce rezista pana la 20 de ore de functionare. Fiecare dispozitiv are un receptor GPS de inalta sensibilitate cu functia HotFix, ce calculeaza automat si stocheaza informatii importante despre sateliti pentru a calcula rapid pozitia acestora. Noile modele GPSMAP 78 dispun de memorie interna de 1,7 GB si de un card  microSDTM pentru date cartografice aditionale, astfel utilizatorii putand adauga BlueChart® g2, harti topografice sau date CityNavigator® pentru rutare pas cu pas pe drumuri terestre. Dispozitivele pot stoca pana la 2000 puncte intermediare, 200 de rute si un tracklog de pana la 10.000 de puncte si 200 de trasee salvate.

Preturile recomandate ale dispozitivelor sunt: GSPMAP 78sc – 446 euro, GSPMAP 78s – 365 euro si GPSMAP 78 – 284 euro. Seria GPSMAP 78 va fi disponibila incepand cu luna iulie a acestui an.

Citește și:
Etichete: