Garmin Edge 800, pentru biciclisti de cursa lunga

Garmin Edge 800, pentru biciclisti de cursa lunga

Daca iti place sa mergi cu bicileta, cei de la Garmin s-au gandit sa iti sara in ajutor si cu tehnologia de localizare pentru curse sau recreere. Dispozitivul touchscreen Edge 800 combina cele mai populare trasaturi ale modelelor Edge 500 si Edge 705, adaugand o interfata touchscreen intuitiva.

Dispozitivul include noile optiuni de cartografiere Garmin BaseCamp si BirdsEye Satellite, asa incat pare a fi un “prieten” de nadejde la antrenamente sau in calatorii.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Garmin Edge 800/]


Conceput pe baza caracteristicilor predecesorului sau, Edge 800 este mai mic decat Edge 705, dar dispune de un ecran tactil de 2,6 inch usor de manevrat. Elementele de design sunt imprumutate de la modelul Edge 500. Noul Edge 800 are ecran color si cartografiere adaptabila. Pentru planificarea si previzualizarea rutelor poate fi instalata gratuit ultima versiune a software-ului BaseCamp, care permite inclusiv urmarirea schimbarilor de altitudine de-a lungul drumului.

Folosind informatii direct de la satelitii GPS, Edge 800 monitorizeaza cu acuratete viteza, distanta, timpul, pozitia GPS-ului, altitudinea si consumul de calorii. Pentru accesarea mai multor date in timp real, Edge 800 se poate sincroniza wireless prin tehnologia ANT+ cu alte dispozitive third-party dar si cu sistemele Garmin de monitorizare a rimului cardiac si senzorii de viteza si cadenta. Pentru date precise privind urcarile si coborarile, Edge 800 incorporeaza un altimetru barometric care sa indice schimbarile de altitudine.

Deoarece Edge 800 nu necesita calibrare, poate fi schimbat rapid intre biciclete datorita unui dispozitiv de montare care se potriveste la fix pe ghidon. Dispunand de un receptor GPS cu tehnologia HotFix ce-i permite mentinerea continua a receptiei satelitilor, dispozitivul afiseaza inclusiv valorile temperaturii si face automat schimbarile fusului orar. Bateria rezista pana la 15 ore la o singura incarcare, iar dispozitivul ii anunta pe ciclisti daca timer-ul nu este pornit, iar ei au inceput deja o cursa.

In timpul activitatilor, un DVD separat TOPO U.S. 24K sau un card microSD iti aduce cel mai detaliat nivel topografic disponibil, dispunand de harti comparabile cu cele USGS, cu scala de 1 :24.000. Acestea contin contururi de teren, elevatii topografice, varfuri, drumuri rutabile si parcuri, linii de coasta, rauri, lacuri si puncte geografice. In oras, cartografierea optionala City Navigator ofera harti detaliate, milioane de puncte de interes preincarcate si indicatii pas cu pas catre destinatiile tale.

Abonatii la serviciul BirdsEye Satelitte Imagery pot transfera rapid imagini de inalta rezolutie realizate din satelit catre Edge 800 si le pot integra in hartile de pe ecran pentru a dispune de o reprezentare realista a imprejurimilor. Mai mult, Garmin Custom Maps poate transfera in Edge 800 detaliile, etichetele si landmark-urile hartilor traditionale de hartie sau ale celor electronice in doar cativa pasi.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: