Garmin 2 in 1: GPS si smartphone in nüvi 295W

Garmin 2 in 1: GPS si smartphone in nüvi 295W

Garminnuvi295WH

Pe sistemul “tace si face”, Garmin a lansat un nou sistem de navigatie, nüvi 295W, care este portabil si are conectivitate Wi-Fi. Dispozitivul are elemente familiare din interfata nuvi, dar face mult mai mult decat atat. De fapt, dincolo de functionalitatea standard de navigatie, arata si se comporta mai degraba ca un nuviphone.

Garmin nuvi 295W are un ecran tactil de 3.5” (8,9 cm) si ofera cautare Google dar numai la nivel local, acces la email, inclusiv cu vizualizarea atasamentelor (pdf-uri si doc-uri), calendar, calculator si optiunea text-to-speech. Schimbarea modului vizual portret-landscape se face automat. Inca nu e tot! O camera de 3 MP si un MP3 player sunt incorporate. Iar pretul este rezonabil, 280 de dolari.

Bine, acum trebuie sa mentionam si partile mai… slabe sa zicem. Are doar harti pentru America de Nord. Totusi, asta n-ar fi o problema, nu? Oricum, lansarea in magazine va avea loc in cateva zile, pe 16 mai, iar pana va ajunge in Europa nu cred ca va trece mult. Pentru moment, este disponibil doar pentru precomenzi, prin Amazon.

Deocamadata sa ne delectam cu filmuletul de prezentare:


Sursa: Gpstracklog

Citește și:
Etichete: