Galaxy Tab, in Romania [+VIDEO]

Galaxy Tab, in Romania [+VIDEO]

Tableta Samsung tocmai si-a avut lansarea oficiala si in Romania, la aproape doua luni de la lansarea in Europa. Oricum, fiti pe faza, in cateva zile va oferim review-ul.

Preturile anuntate la Orange pentru Galaxy Tab incep de la 349 euro, impreuna cu abonamentele de Internet Colibri. De exemplu, prin Colibri 35 platiti 35 euro pe luna (TVA inclus) si primiti in schimb Internet nelimitat, cu primii 15GB de trafic la o viteza de pana la 7,2 Mbps, iar restul la o viteza de pana la 128 Kbps. Abonamentul mai include SMS-uri, bonus de apeluri videi, MMS-uri.

Va reamintesc rapid specificatiile tabletei, iar apoi va las cu pozele de la evenimentul de lansare, pentru ca tare frumoase sunt…

Galaxy Tab este prima tableta cu SIM care foloseste sistemul de operare Android 2.2. Are suport Flash Player 10, ofera acces in Android Market, permite navigatia GPS si utilizarea aplicatiilor de Augmented Reality, dar poate fi fololosita si ca e-book reader.

Ecranul are diagonala de 7 inci (18 cm), cu rezolutie de 1024×600 pixeli. Dotarea include memorie interna de 16GB, un card microSD de pana la 32GB si doua camere video.

De poze sa va bucurati, iar la final reclama globala:

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Galaxy Tab in Romania/|height={450px}]DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: