Fungadgets.ro are gadgeturi cu incarcare solara

Fungadgets.ro are gadgeturi cu incarcare solara

Eco, eco… Din capitolul de ce sa consumi mai mult cand poti sa consumi mai putin?… VHCI Business Development are trei noi linii de produse ce functioneaza pe baza energiei fotovoltaice: jucarii solare, bateriile externe universale si genti care iti incarca din mers bateria telefonului.

Bateriile externe au capacitati care pornesc de la 12.000 mAh (de aproximativ trei ori mai mult decat capacitatea unei baterii normale de laptop) si ajung pana la 54.000 mAh. Produsele sunt disponibile in doua versiuni: cu panoul solar incorporat in carcasa si acumulatorii reincarcati prin simpla expunere la soare si, a doua categorie, fara panou solar, recomandata pentru a fi folosita impreuna cu gentile de laptop sau rucsacurile special proiectate pentru ele, care au integrate panourile solare si electronica necesara pentru a le reincarca.

Incarcatoarele solare cu acumulatori pot functiona cu orice tip de echipament electronic, iar tensiunea de iesire poate fi reglata intre 3 si 24 de volti, acoperind toate necesitatile utilizatorului.

Jucariile solare functioneaza, de asemenea, exclusiv pe baza energiei electrice generate de un panou fotovoltaic, fara a avea un acumulator incorporat. Jucaria se poate deplasa singura prin simpla expunere la o sursa de lumina.


Citește și:
Etichete: