Esti pregatit pentru GTA 4?

Esti pregatit pentru GTA 4?

GTA-IV

Poti lasa conventiile la o parte cu noul GTA pentru PC si sa te simti cu totul liber in Liberty City.

Playtech.ro si GameShop.ro pun la bataie 5 jocuri video Grand Theft Auto 4 pentru PC. Concursul se desfasoara in perioada 20 – 26 aprilie.

Daca te simti provocat, completeaza formularul de mai jos, raspunde corect la intrebare si poti deveni faimos… in universul GTA 4!

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.


Intrebare:

In ce oras se petrece actiunea Grand Theft Auto 4?


PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞITCastigatorii concursului Grand Theft Auto 4 – Episodes from Liberty City pentru PC sunt:
Dan Mihai
din Ramnicu Valcea (judetul Valcea), Ioan Cristian Domsa din Medias (judetul Sibiu), Ionel Iulian Ilie din Constanta (judetul Constanta), Georgiana Tita din Craiova (judetul Dolj) si Stefan Dragomir Florentin Ispas din Bucuresti.

Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti, de catre echipa Playtech.ro.

Multumim tuturor celor care ati participat si va uram succes la urmatoarele concursuri!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: