Epson a facut o lansare pentru profesionisti: Stylus Pro 4900 de 17 inci

Epson a facut o lansare pentru profesionisti: Stylus Pro 4900 de 17 inci

Epson a lansat Stylus Pro 4900, o imprimanta profesionala compacta de 17 inci, potrivita pentru printarea fotografiilor comerciale si pentru reproducerea operelor de arta. Precizie, constanta a nuantelor, redare de 98% din toate culorile PANTONE, grad ridicat de automatizare – cam acestea sunt beneficiile principale promise de companie.

Productivitatea Epson Stylus Pro 4900 atinge o viteza de imprimare de 30m2/ora, iar necesitatile de intretinere sunt minime. Tava frontala pentru hartie faciliteaza alimentarea cu coli, iar transferul automat de la coli la rola reduce timpii de operare.

In plus, imprimanta face automat trecerea de la cerneala negra foto la cea mata, ambele fiind instalate concomitent pentru a evita oprirea procesului de tiparire. Toate cernelurile sunt disponibile in cartuse de capacitate mare pentru a micsora frecventa inlocuirilor si pentru a reduce costurile de exploatare.

“Epson Stylus Pro 4900 ofera o calitate superioara celei obtinute intr-un laborator foto, pe o gama larga de suporturi, de pana la 1.5 mm grosime, ce include matte board, canvas sau fine art paper. Utilizatorul poate alege tipul de alimentare potrivit nevoilor sale, fie ca este vorba despre sistemul automat, alimentare manuala sau rola”, a precizat Marco Van Niekerk, Product Manager Epson Europa pentru imprimantele de format mare.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: