Dezvoltarea pentru Google Chrome: taxa de 5 dolari

Dezvoltarea pentru Google Chrome: taxa de 5 dolari

Google a introdus joi o serie de reguli noi privind dezvoltatorii si extensiile, temele si, in curand, aplicatiile Chrome. Compania va percepe o taxa de 5 dolari dezvoltatorilor noi care vor sa isi vada extensiile, temele si aplicatiile publicate in galeriile Google.

Taxa va fi platita doar de dezvoltatorii noi, o singura data, la inregistrare. Cei care erau deja inregistrati pentru galerii pot publica update-uri fara sa plateasca.

Decizia a fost luata pentru a reglementa si controla mai bine sistemul de publicare a continutului, precum si pentru a avea o mai mare siguranta pentru galerii, cu mai putin continut malitios.

Pe de alta parte, Google face si verificari ale domeniilor, iar extensiile si aplicatiile vor putea fi legate de propriile domenii. De exemplu, daca Google face o extensie, poate fi publicata ca verificata de google.com, astfel incat extensiile “oficiale” sa fie evidentiate in galerie.

Goole spune ca are acum peste 6.000 de extensii in galerie, descarcate de aproximativ 10 milioane de ori lunar de utilizatorii Chrome.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: