Crysis 2 in versiune true stereoscopic 3D pentru Xbox 360, PS3 si PC

Crysis 2 in versiune true stereoscopic 3D pentru Xbox 360, PS3 si PC

[galleria]

Crysis 2 va fi disponibil si in format true stereoscopic 3D, au anuntat Electronic Arts si dezvoltatorii Crytec. Practic, acest joc blockbuster de actiune va fi primul titlu cu renume care se va bucura de toate avantajele modului true stereoscopic 3D pe platforme multiple.

Fie ca este jucat in 3D sau in modul standard, 2D, Crysis 2 arunca jucatorii intr-un New York devastat, in mijlocul unui atac provocat de o specie extraterestra inspaimantatoare. Dusmanii extraterestii sunt inarmati cu arme letale si detin exceptionale abilitati senzoriale care testeaza indemanarea jucatorilor si le forteaza limitele. Acesti invadatori infricosatori impanzesc strazile New York-ului, lasand in urma lor haos si ruine in flacari. Inconjurati de distrugeri catastrofale, jucatorii valorifica posibilitatile supraomenesti ale Nanosuit-ului pentru a echilibra lupta, devenind astfel arma esentiala in misiunea de a salva orasul New York.

Construit in noul sistem de dezvoltare al Crytec pe platforme multiple, CryENGINE3, Crysis 2 va fi disponibil pentru PlayStation3, Xbox 360 si PC in formatele 2D si 3D.

Citește și: