Cisco anunta Cius, tableta Android, pentru 2011

Cisco anunta Cius, tableta Android, pentru 2011

Nici o luna nu a trecut de cand Google anunta ca incepe optmizarea sistemului sau de operare Android pentru tablet PC-uri. Ei bine, deja avem noutati: Cisco a iesit cu vesti despre o tableta Android, numita Cius, care va fi dedicata in special mediului de business.

Tableta va avea capabilitati HD, video real-time, sustinerea de conferinte multi-party si, bineinteles, functiile standard: messaging, email, browsing.

Cius va cantari 0,52kg si va avea un ecran tactil VGA lat de 7 inch (17,7 cm). De asemenea, va include HD DisplayPort, porturi USB si o camera HD (720p) incorporata frontal cu rata de refresh de pana la 30 de cadre pe secunda. Ce mai include Cisco Cius: camera de 5 megapixeli, accelerometru on-board, suport Wi-Fi, Bluetooth si Micro-USB. In plus, ulterior vor fi disponibile si servicii 4G.

Ce a mai ramas de mentionat?

Bateria: durata de 8 ore cu utilizare normala.

Echiparea hard: deocamdata asteptam si noi.

Disponibilitate: incepand cu primul trimestru al anului 2011.

Pret: si aici asteptam.

Si asteptam cu interes, avand in vedere ca Cisco este o companie axata preponderent pe componente de retelistica. In ceea ce priveste tabletele, cred ca a gasit o nisa sigura, cea de business.

Citește și: