Cine e cel mai popular pe Facebook?

Cine e cel mai popular pe Facebook?

Cu peste 500 de milioane de utilizatori activi, numar care, se stie, tot creste… si creste… si creste, Facebook se mareste si in numarul paginilor fan. Dar stiti ceva? Exista deja trei pagini Fan care au, doar ele trei, peste 20 de milioane de fani. Sa ne intelegem, peste 20 de milioane fiecare, iar numarul acesta creste de asemenea.

Iata cele mai populare zece pagini Facebook Fan, cel putin asa cum se prezinta la data de 6 octombrie 2010:

1. Texas Hold’em Poker

Texas hold ‘em este o varianta a jocului clasic poker. Doua carti sunt impartite cu fata in jos fiecarui jucator, iar apoi cinci carti sunt asezate de dealer (trei si doua), jucatorii avand optiunea de a verifica, de a paria sau de a astepta.

Facebook Texas Hold’em Pocker


2. Michael Jackson

Regele Pop, Michael Joseph Jackson este recunoscut (zice Guinness World Records) pe buna dreptate (zic eu) cel mai de succes entertainer al tuturor timpurilor.

Facebook Michael Jackson


3. Facebook

Facebook este… daca cititi acest top, inseamna ca stiti despre ce vorbesc. Desi mi-e greu sa cred ca exista, pe undeva, utilizatori de internet care sa nu fi aflat de Facebook.

Facebook Facebook

4. Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta este mai cunoscuta sub numele de scena: Lady Gaga. Da, ea este, iar pe Facebook are 19,4 milioane de fani. Sau ar trebui sa spun pe Meatbook…? A, nu sunteti la curent cu inovatiile vestimentare ale artistei? Pai, sa nu va fie rusine.

Facebook Lady Gaga


5. Family Guy

Family Guy este un serial de animatie american creat de Seth MacFarlane. Reprezinta un pamflet la adresa culturii americane, a societatii, a televiziunii si, uneori, a conditiei umane.

Facebook Family Guy


6. Vin Diesel

Vin Diesel: actor, scriitor, regizor, producator. A aparut in media pe la inceputul anilor 2000 si l-ati vazut in The Fast and the Furious si…

Facebook Vin Diesel7. Eminem

Are un nume care il plaseaza parca in cadrul unei dinastii: Marshall Bruce Mathers III. Toata lumea a auzit de rapper-ul, producatorul, actorul Eminem. Il si ascultati?

Facebook Eminem


9. YouTube

Sa mai spun ca este un serviciu de video-sharing… bla… bla…? Mai bine va intreb ceva: mai exista Internet fara YouTube?

Facebook Youtube8. The Twilight Saga

Daca va plac povestile despre vampiri, probabil ati dat clic pe Like Twilight Fan Page. Daca nu va plac filmele romantice, si mai probabil nu ati apasat Like.

Facebook Twilight
10. Starbucks

Starbucks a reusit sa adune o multime de fani in reteaua sociala online. Vreo 14,6 milioane, ceea ce plaseaza lantul de cafenele in top 10 cele mai populare pagini fan de Facebook. In lumea reala, are peste 17.000 de magazine in 49 de tari, iar 11.000 si ceva sunt numai in Statele Unite.

Facebook StarbucksSi, nu in ultimul rand, Playtech.ro, cu 1.098 fani!


In continuare, doua bonusuri:


Top 5 jocuri cu cele mai populare pagini Fan de Facebook:

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Jocuri Facebook Fan/|height={450px}]


Top 5 produse si servicii IT cu cele mai populare pagini Fan de Facebook:

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/IT Facebook Fan/|height={450px}]


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: