CherryPal are tableta Android de 7 inci si 188 dolari, cu suport 3D

CherryPal are tableta Android de 7 inci si 188 dolari, cu suport 3D

CherryPal, un producator american, a anuntat tableta CherryPad America, de 7 inci si cu touchscreen 800×480. Iar partea interesanta urmeaza…

Pentru cei 188 de dolari, tableta are suport 3D, conexiune Wi-Fi WiFi 802.11 b/g si cel putin 6 ore de functionare. CherryPad America ruleaza Android 2.1 (va urma si un update la Android 2.2) si ofera acces complet la Android Market cu o performanta vizuala suficienta, cum spunea, pentru gaming-ul 3D. Bineinteles, pot fi verificate email-urile, se poate asculta muzica, urmari clipuri YouTube.

Procesarea vine de la un CPU Samsung ARM11 de 800MHz, dar nivelul RAM este modest: 256MB. Stocarea este limitata la 2GB intern, desi exista posibilitatea extinderii printr-un card microSD. Tableta suporta USB obisnuit, are un microfon incorporat, audio de 3,5mm. Accesul la Internet se face doar prin Wi-Fi.

CherryPad foloseste o baterie cu polimer de 3,200mAH care se sustine ca ofera o durata de functionare de 6-8 ore.

Pretul, am spus, este de 188 dolari, iar disponibilitatea este exclusiv prin partenerul Zecozi, care precizeaza ca taxarea de 18,8 dolari pentru livrare se aplica pentru orice colt al lumii, cu mentiunea ca doritorii din afara SUA vor trebui sa astepte doua saptamani pentru a primi tableta.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: