Cea mai tare „măsuţă de cafea”

, 10 Feb, 10:41

[galleria]

Având un nume sugestiv, „Amusity”, invenţia lui Idan Arbel are toate şansele să lase cu gura căscată orice musafir, fie el gadget freak sau nu. O definiţie a acestui gadget ar suna cam aşa: o interfaţă interactivă de ascultat muzică şi nu numai înglobată într-un obiect de mobilier. Pe scurt: cea mai tare măsuţă de cafea din câte am văzut până acum…

Astfel în timp ce îţi serveşti cafeaua liniştit în sufragerie, poţi să urmăreşti videoclipuri, să asculţi muzica preferată şi să citeşti informaţii despre artist, album, cântec (chiar şi versurile). Şi toate acestea fără ajutorul vreunui laptop sau Ipad….practic toate informaţiile sunt afişate pe suprafaţa măsuţei de cafea.

Interesant este faptul că, în funcţie de popularitatea cântecelor sau de genul acestora, măsuţa le aranjează astfel încât să fie cât mai la îndemână: cântecele ascultate mai des în centru şi restul pe margini.

Şi încă nu am vorbit de elementele de rezistenţă: anume obiectele care ajută la controlarea interfeţei. Piesele rotunde sunt boxe şi, aşa cum vei vedea şi în videoclip, în funcţie de locul unde le aşezi, vei putea asculta alt cântec. Pătratul cu antene activează videoclipurile, obiectul în formă de plus deschide informaţiile text, iar sfera îndeplineşte funcţia de zoom in sau zoom out. Toate piesele pot fi aşezate pe un singur cântec/videoclip sau fiecare separat.

Pentru a vă forma o idee despre cum funcţionează acest gadget, aveţi mai jos un filmuleţ extrem de sugestiv. Dar să nu uităm totuşi de cafea… care are toate şansele să fie servită rece.


Sursa: Yankodesign

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Will

Ce nebunie !!! :))

e interesant, dar cat costa?

Vali

Ct ai da pe o masuta ca asta ? 🙂

yo que se?

faina, masuta!!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail