Ce poate face Opera 11

Noua versiune de browser Opera 11 a fost deja lansata, iar printre noutatile cele mai importante se numara asa-numitul “tab stacking”, dar si “visual mouse gestures” arata destul de bine.

Sa le luam pe rand. Practic, prin “tab stacking” Opera vine cu un nou sistem de organizare a tab-urilor, mai personal, in functie de preferintele fiecaruia. Prin sistemul click&drag iti poti crea grupuri de ferestre interne astfel incat sa nu mai fii nevoit sa faci scoll in luuunga lista de tab-uri deschise. Iata un video demonstrativ:

O alta functionalitate interesanta este “visual mouse gestures”, care permite tot felul de miscari mici si rapide ale mausului. O mica prezentare:

Bineinteles, este si zona extensiilor, din care puteti alege: NoAds pentru blocarea vizuala a reclamelor, LastPass, un manager pentru parole, FastestTube pentru descarcarea clipurilor de pe YouTube, Image preview prin care puteti previzualiza in pop-up o imagine, Translate. Cam acestea ar fi cele mai interesante cinci extensii, dar, desigur, sunt si altele, aveti aici lista completa.


18:52 17.12.2010
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video