Canon vine cu patru serii noi de camere video Legria

Canon vine cu patru serii noi de camere video Legria

[galleria]

Canon completează gama de camere video Legria cu noile serii în format HD HF S, HF M și HF R, precum și seria în format SD FS300, toate cu înregistrare pe memorie flash.

Seriile Legria HF S, HF M şi HF R integrează sistemul Canon HD cu senzor CMOS HD, lentile video Canon HD și un procesor de imagine DIGIC DV III. Opțiunile includ modul Smart Auto, Video Snapshot și Pre REC, iar partajarea filmelor pe internet sau DVD poate fi realizată prin conversia HD-SD pe cameră și prin noua funcție Easy Web Upload. Aparatele din seria HF S  sunt dotate cu senzor CMOS Full HD de 8MP și cu lentile video HD. Noile opțiuni includ și modul Powered Optical Image Stabilizer, mod Smart Auto și port dublu pentru cardurile SDHC, la toate modelele, precum și un ecran LCD de 8,8cm (3.5”) cu tehnologie touch, care oferă o rezoluție și un contrast de patru ori mai mare în comparație cu alte modele, după cum promite compania. Pe partea audio, seria include modul Auto Microphone Attenuator.

Camerele din seria HF M, cu un senzor CMOS Full HD de 3,3MP, au un ecran LCD de 6,8cm (2.7″) bazat pe tehnologia touch și includ funcții precum Smart Auto. Dacă te interesează și o ședință video sub apă, poți atașa aparatului carcasa subacvatică Canon WP-V2, cu ajutorul căreia te poți scufunda până la 40 de metri pentru filmare.

Seria HF R include, de asemenea, modurile Video Snapshot și Smart Auto.

Camerele video din seria Legria FS300 sunt potrivite dacă vrei o calitate bună a filmării, fără a avea însă nevoie de nivel HD.

Etichete: