Canon trece la nivelul PowerShot SX210 IS

Canon trece la nivelul PowerShot SX210 IS

[galleria]

Canon a lansat un nou model compact de camera foto: PowerShot SX210 IS, care inlocuieste modelul PowerShot SX200 IS.

Camera vine cu obiectiv Canon superangular 28mm cu zoom 14x, rezolutie de 14,1 Mp si procesor DIGIC 4. Zoomul optic 14x ofera o distanta focala maxima de 392 mm, permitand incadrarea cu usurinta a subiectilor aflati la distanta.

Camera PowerShot SX210 IS include noul modul Smart Flash Exposure controleaza nivelurile de flash in concordanta cu conditiile de fotografiere, oferind cantitatea necesara de flash pentru orice situatie, de la scene intunecate pana la fotografierea macro. Tehnologia Motion Detection combate efectul de blur prin monitorizarea miscarilor camerei, a luminozitatii si a miscarii subiectilor, inainte de a face setarile optime pentru viteza de fotografire si nivelul ISO. De asemenea, prin Canon Face Detection sunt identificate pana la 35 de fete in fiecare cadru, oferind utilizatorului siguranta ca portretele sau fotografiile de grup vor fi intotdeauna focalizate corect si bine expuse. In plus, daca nu vreti sa ratati o fotografie cu grupul, prin optiunea FaceSelf-Timer fotografiera este realizata doar atunci cand o noua fata apare in cadru.

Ecranul camerei PureColor II G de 7,6 cm (3.0”) ofera o rezolutie de 230.000 pixeli si are in componenta un geam de sticla, beneficiind astfel de durabilitate ridicata.

PowerShot SX210 IS ofera si modul de filmare 720p HD, cu o viteza de 30 cps. Obiectivele cu zoom 14x asigura captura unor detalii aflate in mod normal in afara ariei de acoperire.

Din punct de vedere al stocarii, PowerShot SX210 IS suporta carduri de memorie SDHC si SDXC ce ofera o capacitate de stocare de pana la 2TB (doar pentru SDXC).

O noutate este si pachetul software CameraWindow, oferit odata cu modelul PowerShot SX210 IS, care pune la dispozitie o functie de upload a inregistrarilor video pe YouTube direct de pe camera, prin intermediul unui computer.

PowerShot SX210 IS – optiuni cheie

  • – 14x zoom, obiectiv Canon superangular 28mm
  • – Senzor de 14,1 MP si un corp metalic compact disponibil in trei optiuni de culoare
  • – Stabilizator de imagine Canon cu oprire in patru pasi si modul Dynamic IS
  • – Ecran LCD wide PureColor II G 7,6cm (3.0″)
  • – Filmare HD (720p) cu zoom optic, sunet stereo si HDMI
  • – Usor de utilizat cu optiuni Smart Auto, Face Detection si Hints & Tips
  • – Smart Flash Exposure si i-Contrast pentru rezultate bune in orice situatie
  • – DIGIC 4 si Servo AF/AE
  • – Mod manual, Av si Tv pentru un control creativ
  • – Moduri de fotografiere ce includ Smart Shutter, Low Light, Fish-eye si Miniature
Citește și: