Canon reformuleaza rapiditatea in scanare: imageFORMULA P-150

Canon reformuleaza rapiditatea in scanare: imageFORMULA P-150

Noul model Canon imageFORMULA P-150, dotat cu modul duplex, este cel mai rapid scanner A4 portabil cu alimentare USB din piata, afirma Canon.

Canon imageFORMULA P-150 este capabil sa scaneze pana la 15 pagini pe minut, iar performantele pot fi mentinute si folosind doar alimentarea pe USB. Scannerul, unul dintre cele mai mici A4 duplex disponibile pe piata, are un document feeder ce poate contine 20 de coli.

Un avantaj este softul CaptureOnTouch Lite integrat, care permite conectarea scannerului la orice computer desktop sau laptop, fara a fi necesara instalarea de drivere sau pachete de aplicatii suplimentare. De asemenea,  scannerul este livrat impreuna cu varianta standard a pachetului software CaptureOnTouch, ce permite procesarea simpla si rapida a operatiilor de scanare. Printre functiile incorporate sunt dectectarea automata a formatului de pagina, orientarea textului si calibrarea culorilor.

Pentru o integrare rapida cu orice aplicatie desktop, scannerul include driverele standard ISIS si TWAIN. In plus, pachetul software integrat beneficiaza de uneltele BizCard Reader, pentru o scanare si utilizare rapida a cartilor de vizita, si Paperport pentru un management eficient al documentelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: