26 nov. 2010 | 12:33

Canon a lansat PIXMA iP4840

ACTUALITATE
Canon a lansat PIXMA iP4840

Noua imprimanta foto PIXMA iP4840 de la Canon, care inlocuieste modelul iP4700, vine echipata cu functia Full HD Movie Print, regasita doar la produsele Canon, ce faciliteaza printarea cadrelor dintr-un film.

Tehnologia Canon FINE, ce echipeaza capetele de printare, produce picaturi de cerneala de 1 picolitru si ofera o rezolutie la printare de maxim 9,600 dpi pentru fotografii la calitate de laborator si tiparituri cu text clar, bine definit. PIXMA iP4840 detine 5 cartuse cu cerneala individuale, optimizand consumul si oferind impresionante viteze de print, certificate ISO ESAT  – aproximativ 11.0 ipm monocrom, aproximativ 9.3 ipm color si aproximativ 20 secunde pentru printul foto 10x15cm fara margini, la calitate maxima.

Imprimanta are un pachet software ce include functia Full HD Movie Print, care permite tiparirea de imagini prin selectarea unui singur cadru dintr-un film full HD. Softul ofera detalii pentru rezolutii de pana la 1080p si poate imbunatati rezolutia unei imagini sau reduce nivelul de zgomot.

O varianta imbunatatita a softului Easy-WebPrint EX ofera printare simpla si inteligenta pentru paginile web, permitand utilizatorilor sa decupeze, sa combine si sa printeze elemente web.

Canon PIXMA iP4840 este ehipata in mod standard cu un modul de printare duplex, doua tavi de alimentare cu hartie si ofera printare pe medii DVD, CD si Blu-Ray compatibile.