Camera foto digitala BenQ E1240: filmare HD 720p si functie pentru panorame

Camera foto digitala BenQ E1240: filmare HD 720p si functie pentru panorame

[galleria]

BenQ lanseaza pe piata din Romania E1240, o noua camera foto din seria Elegance avand o grosime de doar 18mm, bazata pe un senzor Panasonic de 12MP 1/2.3 inch CCD, echipata cu lentile intre 35 si 105 mm si zoom optic 3X.

BenQ E1240 inregistreaza video la rezolutia de 1280×720 cu sunet integrat. Camera are functiile P/AV/TV, Super Shake Free (S.S.F.), Selectia suprafetei AF, mod M-Burst, mod Fisheye si Panorama.

Display-ul LCD de 2,7” (6,8 cm) este iluminat de doua module LED mult mai economice, care afiseaza fotografiile clar chiar si in lumina puternica a dupa-amiezelor de vara. Echipamentul permite utilizatorilor sa selecteze si manual deschiderea diafragmei, cat si viteza de fotografiere.

E1240, prima camera BenQ care filmeaza HD la 720p, mai vine cu o noutate: functia de Panoramare, care permite lipirea laolalta a mai multor fotografii, pentru a compune o imagine panoramica de mari dimensiuni. Modul Fisheye, bazat pe lentile cu unghiuri super largi, permite surprinderea unor fotografii deosebit de late.

In plus, tonurile pielii pot fi infrumusetate, promit cei de la BenQ, prin optiunea “Beauty Enhancer”, specifica pre-procesarii imaginii.

Noile camere foto digitale BenQ E1240 au meniu in limba romana si se comercializa in Romania in kit-uri ce contin: aparatul foto, acumulatorul, incarcatorul pentru acumulator, gentuta pentru camera, manualul si CD-ul cu drivere.

Camera este disponibila din luna iulie, la un pret recomandat de 335 lei+TVA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: