Bioshock 2: Trailer-ul de lansare

Întoarce-te în orașul Rapture în Bioshock 2, mult-așteptata continuare a jocului video Bioshock din 2007, dezvoltată de 2K Games.

Acțiunea Bioshock 2 se petrece în 1970, la zece ani după evenimentele din BioShock. Protagonistul și personajul controlat de tine este un Big Daddy, care în primă instanță nu își amintește evenimentele trecute și care cutreieră orașul într-o încercare inutilă de a o găsi pe Little Sister. Când devine clar că Sofia Lamb este responsabilă pentru distrugerea orașului, scopul lui Big Daddy iese la lumină: distrugerea lui Lamb și a armatei ei de Big Sisters.

BioShock 2 are și variantă Multiplayer, unde preiei rolul unui cetățean al Rapture. În acest mod, ești sponsorizat de producătorul plasmidelor, Sinclair Solutions, pentru a îi testa armele, și de Tonics. Pe măsură ce progresezi în experiența multiplayer, personajul tău va debloca noi arme și plasmide. Varianta multiplayer va avea cinci moduri diferite: Survival of the Fittest, Civil War, Last Splicer Standing, Capture the Sister, ADAM Grab, Team ADAM Grab și Turf War.

Jocul va fi lansat la data de 9 februarie, simultan pentru toate platformele: PC, PlayStation 3, Xbox 360.

18:43 03.02.2010
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video