BenQ T1260 HDR: touchscreen de generatia a 5-a

BenQ T1260 HDR: touchscreen de generatia a 5-a

BenQ lanseaza pe piata din Romania un model nou de camera foto din seria Slim-Elegance: T1260 HDR (High Dynamic Range), care reprezinta a 5-a generatie de camere foto digitale cu touchscreen.

BenQ T1260 are un senzor de 12 megapixeli, lentile panoramice de 28 mm si zoom optic 4x, dar si posibilitatea de a filma HD, la 720p, cu sunet la 30fps. Aparatul foto digital include un LCD cu luminozitate marita de 3.0” (7,62cm), o setare care alege automat intre diferite modalitati de fotografiere, o interfata ”user friendly” si tehnologia de sporire a calitatii imaginii, HDR, pentru conditii de iluminare nefavorabile.

Modelele T1260 pot detecta automat pana la 12 ipostaze de fotografiere diferite: Peisaj, Portret, Iluminare din spate, Portret cu iluminare din spate, Peisaj de noapte, Portret de noapte, Macro, Apus, Text, Natura, Zapada sau fotografiere fixa.

Alte caracteristici incluse in noile camere sunt: Auto Face tracking (recunoasterea fetei), Blink detector (detectarea clipitului), Love Portret (fotografierea automata cand in imagine sunt doua persoane), Beauty Enhancer (imbunatatirea tonului pielii), Smile Catch (declansarea la zambet), Smart Focus (focus inteligent), Desenele mele (posibilitatea de a edita, desena si scrie peste pozele din camera foto), PerspectiveControl (compensarea  perspectivei fotografiilor facute de jos in sus), Ajustarea neclaritatii, Pre-inregistrare de 3 secunde si Super Shake Free (inlaturarea tremuratului mainii) (S.S.F).

Noile camere foto digitale BenQ T1260 au meniu in limba romana si se comercializeaza in Romania in kit-uri ce contin: aparatul foto, acumulatorul, incarcatorul pentru acumulator, gentuta pentru camera, manualul si CD-ul cu drivere.

Camera este disponibila incepand cu luna iulie in exclusivitate prin emag.ro la un pret special de lansare de 399 lei, inclusiv TVA, iar din luna august si prin intermediul altor distribuitori.

Citește și:
Etichete: