ASUS DSL-N10: router si modem ADSL 2-in-1

, 21 Dec, 20:33

Noul ASUS DSL-N10 combina un modem ADSL si un router Wi-Fi 802.11n cu o antena externa de 5dBi, astfel incat reteaua wireless sa fie extinsa si in locurile greu accesibile.

De altfel, antena externa de 5dBi ofera o acoperire Wi-Fi mai mare decat antenele de 2dBi, utilizate de regula in routerele wireless pentru acasa. Prin urmare, semnalul va fi disponibil in fiecare camera sau birou.


DSL-N10 are suport pentru patru SSID-uri separate, putand crea pana la patru retele wireless independente, fiecare cu propriile configurari pentru securitate si performanta. Setarile ISP auto-detect il conecteaza la internet in cateva secunde de la introducerea in priza, iar configurarea retelei este simplificata de interfata grafica intuitiva.

In plus, setarile ASUS EZQoS permit prioritizarea traficului in retea in functie de necesitati. Aplicatiile care nu accepta intarzieri, precum VoIP sau jocurile online raman imune la traficul creat de descarcarea unor fisiere de mari dimensiuni.


Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail