Asigura-ti linistea in 2011: AVG Internet Security

Asigura-ti linistea in 2011: AVG Internet Security

AVG Internet Security

Maaaarele Internet este util, interesant, amuzant, iar lista continua, inclusiv la capitolul riscuri. Scapa de griji cand esti online cu AVG Internet Security 2011.

Ai protectie impotriva amenintarilor de tot felul: antivirus, anti-spyware, anti-spam, impotriva codurilor periculoase, a fraudei de retea, protectie inclusiv cand te relaxezi in retelele sociale. Practic, informatiile tale sunt sub umbrela sigura oricand, oriunde te afli online.

Playtech.ro si AVG, prin Asbis Romania, ofera 5 licente AVG Internet Security 2011. Concursul se desfasoara in perioada 18 noiembrie – 4 decembrie.

Completeaza formularul de mai jos, da raspunsul corect, iar cu putina bafta iti castigi linistea pe Internet timp de un an!

 

Participantii care se inscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificati.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin telefon si email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.

 

Intrebare:

Numeste 3 tipuri de protectie garantate de AVG Internet Security 2011.

PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT

Castigatorii concursului AVG Internet Security 2011 sunt: Danut Cristea din Timisoara, Bogdan Mihailescu din Arad, Costel Stanica din Corabia, Sergiu Mihai Marghita din Ilia si Felix Florian Muresan din Baia Mare.

Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti, de catre echipa Playtech.ro.

Multumim tuturor celor care ati participat si va uram succes la urmatoarele concursuri!

Citește și: