AMD, in prag de lansare Brazos, pregateste viitoarea platforma Deccan

AMD, in prag de lansare Brazos, pregateste viitoarea platforma Deccan

AMD va anunta, in cadrul CES 2011, noua platforma Brazos, o combinatie intre chipset-urile APU (Accelerated Processing Unit) Ontario si Hudson chipset. Compania pregateste deja urmatoarea generatie de platforma cu nume de cod Deccan, care consta in APU Krishna si Yuba, scrie DigiTimes.

AMD va incepe testarile interne Deccan in primul trimestru din 2011, iar clientilor le va trimite sample-uri pentru test spre vara. Productia de masa este asteptata catre finalul anului viitor.

Desi initial AMD nu avea un interes deosebit pentru piata netbook-urilor, a intervenit recent o schimbare de atitudine, astfel incat a primit deja comenzi pentru noua platforma Brazos din partea MSI (Micro-Star International) pentru netbook-uri si din partea Acer pentru zona de tablet PC. Oricum, sistemele pe baza de Brazos ar trebui sa fie prezentate de saptamana viitoare la CES.

Ontario tocmai incepe sa apara in netbook-uri precum Toshiba NB550D si include un procesor dual-core C50 de 1GHz, care se pare ca este aproximativ de doua ori mai rapid decat Intel Atom D510.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: