06 ian. 2010 | 11:22

AMD anunță lansarea platformei Vision Pro

ACTUALITATE
AMD anunță lansarea platformei Vision Pro

AMD Vision Pro

În cadrul CES 2010, cei de la AMD urmează să dezvaluie apariția tehnologiei Vision Pro, un nou brand de platforme PC care oferă experiențe vizuale superioare.

Astfel, PC-urile cu tehnologie Vision Pro de la AMD oferă suport pentru configurații multi-monitor, vizualizări video fără întreruperi, pentru folosirea softurilor pentru conferințe video și o performanță necesară producerii și vizualizarii de prezentări cu conținut video și grafică 3D.

Tehnologia Vision Pro este o extensie a lansării din septembrie 2009, care a introdus pentru prima dată tehnologia Vision de la AMD. Având ca obiectiv utilizarea reală, nu doar expunerea specificațiilor tehnice, noua tehnologie poate ajuta consumatorii, retailerii și producătorii de PC-uri să comunice și să conștientizeze beneficiile și valoarea platformelor AMD, foarte bine echilibrate din punct de vedere tehnologic. Receptivitatea partenerilor din industrie a adus tehnologia VISION Pro în spațiul comercial, oferind utilizatorilor business platforme tehnologice inovative și accesibile ca preț.

Opțiunile de securitate oferite de tehnologia Vision Pro includ Trusted Platform Module (TPM), o soluție proprie AMD pentru protecția antivirus (Enhanced Virus Protection -EVP) și opțiuni cheie pentru Windows 7 Professional. Tehnologia de virtualizare AMD [AMD Virtualization (AMD-V) technology] asigură optimizare completa, la nivel hardware pentru a oferi suport aplicațiilor vechi prin intermediul funcției Windows XP Mode.