Amazon îşi trimite e-reader-ul şi în România

, 06 Ian, 16:25

[galleria]

Cine are răbdare se alege cu câte o surpriză, nu? Ei, atunci răbdarea noastră va fi răsplătită de Amazon, fiindcă vom fi printre cele 100 de ţări în care e-reader-ul (cititor de cărţi electronice) Kindle DX va fi disponibil începând chiar din această lună, de la data de 19. Dispozitivul are un ecran de 9,7 inch şi memorie de 3,3 GB, putând stoca până la 3.500 de cărţi. Preţul este de 489 de dolari.

Cu e-reader-ul Kindle DX poți citi documentele sau le poţi asculta, dar ai și posibilitatea de a primi texte prin conexiune wireless. În plus, ai acces la New Oxford American Dictionary. Bateria nu ar ar trebui să-ți creeze probleme, fiindcă durează până la o săptămână dacă folosești conexiunea wireless şi până la două săptămâni dacă renunți la aceasta.

Magazinul Kindle (http://www.amazon.com) are un stoc de peste 400.000 de cărţi în prezent, iar preţul pentru descărcarea uneia este de 10 dolari. Reprezentanţii companiei promit că download-ul nu durează mai mult de un minut.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail