Acer lansează laptop-urile Aspire Timeline X

Acer lansează laptop-urile Aspire Timeline X

[galleria]

Acer prezintă seria de laptop-uri Aspire Timeline X, care oferă o durată de viaţă a bateriei de până la 12 ore. Eficienţa energetică este de asemenea un punct forte al acestei serii de dispozitive ultra-subţiri. Astfel, monitoarele LED luminate din spate, combinate cu tehnologia Intel Display Power Savings (iDPST), determină o reducere cu 30% a consumului de energie, fără a se face face rabat de la calitatea imaginii, promite compania. Consumul redus vine şi de la noua generaţie de hard disk-uri, care funcţionează cu aproximativ 40% mai puţină energie decât modelele standard.

Acer Timeline Seria X se bazează pe noua familie de procesoare 2010 Intel Core, oferind performanţe inteligente pentru muzică, jocuri, fişiere video, filme, fotografii, reţele de socializare şi alte aplicaţii mainstream solicitante. Noile procesoare Intel Core i7 şi i5 oferă şi tehnologia exclusivă Intel Turbo Boost.

Noua serie include diverse modele, de la versiunile ultra-compacte de 25,9 cm (11.6”) şi 34 cm (13.3”) până la cele elegante de 35,5 cm (14”) şi 39,5 cm (15.6”), cu display-uri Acer CineCrystal format 16:9 şi rezoluţie 1366X768 HD. În plus, ecranul se deschide într-un unghi de până la 165°.

Laptop-urile au mai puţin de 25 mm grosime şi o greutate între 1,4 kg (pentru modelul de 11,6”) şi 2,4 kg (pentru modelul de 15.6”).

În ceea ce priveşte conectarea la Internet, tehnologiile disponibile sunt Wireless şi Wired: 3G (opţional), conexiune la reţea Wi-Fi Certified, care susţine Acer SignalUp cu tehnologia wireless Nplify, Bluetooth 2.1+ (opţional) şi Gigabit LAN. Iar pentru video conferinţă ai la dipoziţie webcam-ul high-definition Acer Crystal Eye de 1,3 mp şi microfon.

Seria Timeline X oferă până la 8 GB de memorie DDR3.

Etichete: