3D fara ochelari pe iPhone si telefoanele cu Android

3D fara ochelari pe iPhone si telefoanele cu Android

Daca aveti iPhone, chiar iPhone 4, sau telefon cu Android, fiti atenti ce surpriza vi se pregateste: filme 3D pe telefonul mobil, dar fara ochelari! O companie numita Spatial View dezvolta o aplicatie si o solutie hardware care vor permite vizionarea filmelor si imaginilor 3D fara ochelari pe iPhone-uri si telefoane mobile cu Android.

Practic, este vorba despre un ecran subtire care va fi aplicat peste iPhone 3G sau 3GS. Initial va aparea aplicatia 3DeeCentral pentru iPhone, un magazin online de continut stereo 3D pentru vizualizarea imaginilor si filmelor pe PC-uri si dispozitive mobile compatibile 3D. Pe partea de soft, aplicatia pentru iPhone a fost depusa spre acordul Apple, iar cea pentru telefoanele cu Android se afla in lucru.

Experienta, desi nu la fel de captivanta ca urmarirea unui film pe ecran mare, cu ochelari, este “grozava”, potrivit Business Insider, care se pare ca au testat sistemul.

Magazinul, ecranul si aplicatiile vor fi disponibile din aceasta toamna. Ecranul pentru iPhone va costa sub 20 de dolari si va functiona, dupa cum am spus, pentru iPhone 3G si 3GS. Vor aparea si ecrane pentru iPhone 4, iPad si dispozitivele cu Android dupa lansarea initiala.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: