3 jocuri de iPad care s-ar putea sa-ti placa

3 jocuri de iPad care s-ar putea sa-ti placa

Browser, media player, ecran de filme, iar mai intai de toate, desigur, gadget. Cam acesta e iPad. Dar e inca ceva: potrivit pentru jocuri.

Bineinteles, nu a fost o miscare de geniu introducerea jocurilor pe iPad. Cu experienta de gaming a iPod Touch si iPhone, care a fost un succes, era clar ca acesta trebuie sa fie si destinul iPad. Iar “caii putere” si formatul “A4” nu aveau sa fie decat de folos, clar. Iata si cateva propuneri de jocuri care s-ar putea chiar sa va placa:

We Rule (NG Moco)

We-Rule-ipad-game

We Rule in genul Farmville de pe Facebook. (Pe cunoscatori cred ca deja i-am castigat cu asta.) diferenta este data de tenta usor medievala, probabil tocmai in scopul de a evita confuzia si de a nu parea chiar o copie a Farmville. E un joc gratuit destul de simpatic pentru cei care vor sa devina fermieri in anii 1300. Ce-ar fi de facut? De creat un castel, de construit case, ferme, mine, scoli si tot taramul. Apoi se poate trece la cultivarea celor de-ale gurii, dar trebuie sa aveti grija de plante, fiindca in caz contrar se ofilesc si deveniti saraci.

Oricum, daca vreti un joc de iPad care sa va implice full, We Rule e o alegere buna.

Pinball HD

The-Pinball-HD-Game-For-iPad

Da, da, pinball in high definition! Pinball HD este o combinatie a catorva jocuri de iPhone, adunate intr-un mega joc incare sunt mai multe mese, toate cu pretul de 2,99$. Jocurile au fost alese din seria best sellers de iPhone, iar varianta pentru iPad e o compilatie care promite.

Plants Vs. Zombies HD

plants-vs-zombies-ipad-game

Zombi in high definition! Va doreati ceva mai mult de atat? (Sper ca da.) ei, ideea e ca zombi HD tot incearca sa iti traverseze terenul si sa te ucida, iar tu nu ai decat niste plante stupide pe care sa le opui. Pare imposibil, nu?

Ei bine, nu e. Este probabil unul dintre cele mai bune jocuri indie din toate timpurile. Iar traseul pe platforma s-a adunat deja intr-un “CV”: PC, iPhone, iar acum iPad. Plants vs. Zombies HD costa 9.99$.

Cam atat. Ar mai lipsi ceva? A, da: iPad-ul.


Sursa: Impulsemagazine

Citește și: