WiiRelax, viitorul as din mâneca Nintendo

, 22 Dec, 14:37

Vitality Sensor_1După ce Sony şi Microsoft au completat formularele de brevet pentru o nouă telecomandă cu senzori de mişcare, respectiv pentru ideea avatarilor graşi din jocurile video, a venit rândul Nintendo să apară cu cereri misterioase de brevetare.

Compania a înregistrat o marcă ce ar putea reprezenta numele final al Vitality Sensor. Denumirea a fost stabilită la ”WiiRelax”, dar ce va reprezenta exact acest produs, rămâne de văzut. Noul titlu este potrivit atât pentru un accesoriu de video gaming, cât şi pentru un joc.

Vitality Sensor_2Vitality Sensor va fi un dispozitiv care va măsura nivelul pulsului. Folosit împreună cu un soft, aparatul ar putea arăta dacă un jucător este relaxat sau se află într-o stare de agitaţie.

Indiferent despre ce va fi vorba, un joc, o componentă hardware sau altceva, misterul are mari şanse să se elucideze printr-o lansare chiar în 2010.


Sursa: Computerandvideogames

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail