Vreți să testați versiunea beta pentru PC Final Fantasy XIV?

Vreți să testați versiunea beta pentru PC Final Fantasy XIV?

Final Fantasy XIVPorțile Eorzea tocmai au fost deschise pentru cei care vor să testeze versiunea beta pentru PC a jocului MMO (massively multiplayer online) Final Fantasy XIV.

”Toți jucătorii sunt invitați să participe, indiferent de experiența MMORPG (massively multiplayer online role-playing game)”, anunță cei de la Square Enix, developer și publisher.

Ce vă trebuie? O vârstă potrivită, peste 18 ani, mult spațiu pe hard drive și, evident, o conexiune la internet. Însă va trebui să trimiteți rapoarte de bug, așa că ați face bine să vă descurcați mai mult decât onorabil în engleză, franceză, germană sau japoneză. Și încă ceva: nu uitați să vă faceți un cont Square Enix ID, în cazul în care nu aveți deja unul.

Momentan, înscrierea este numai pentru versiunea de PC, dar Square Enix precizează că o variantă beta pentru PS3 ar putea apărea mai târziu. Iar dacă nu reușiți să vă înscrieți la timp, nu vă faceți griji, pentru că ”selecția pentru testare va avea loc în câteva serii, iar numărul total al participanților va crește de fiecare dată”.

Lansarea Final Fantasy XIV este programată pentru anul 2010, simultan în toată lumea. Totuși, data exactă nu a fost comunicată deocamdată. Jocul va fi compatibil cu platformele PC şi PS3.

Între timp, Final Fantasy XIII este lansat chiar astăzi în Japonia, iar restul lumii îl va avea în magazine din 9 martie 2010. Jocul este pentru PlayStation 3 şi Xbox 360.