26 nov. 2009 | 12:30

Un japonez și-a găsit jumătatea: un personaj Nintendo DS

ACTUALITATE
Un japonez și-a găsit jumătatea: un personaj Nintendo DS

[galleria]

Dacă ați acceptat faptul că civilizația a progresat (spre) fabulos ca tehnică şi mentalitate, nu vă veți minuna de gestul absolut firesc al unui japonez care şi-a găsit iubirea vieţii. Omul s-a hotărât să îşi ia iubirea de soţie. Iar faptul că jumătatea este un personaj Love Plus, un joc Nintendo DS de simulare a întâlnirilor amoroase, este neimportant. Fericirea este tot ce contează!

Căsătoria între Sal900, așa cum e cunoscut japonezul, şi prietena lui, Nene Anegasaki, a avut loc în Guam, o insulă din Vestul Oceanului Pacific aflată în administrarea Statelor Unite ale Americii. Nunta a fost un eveniment real, să nu aveți dubii. S-a întâmplat la Institutul Tehnologic din Tokyo, a avut un preot adevărat, invitați, poze. Dar mai lipseşte ceva: petrecerea, desigur. Ei bine, bărbatul își pregătește acum o recepție de nuntă în public, în Tokyo.

Love Plus, produs de Konami, este un joc video de întâlniri. Pentru a juca, tot ce ai de făcut este să îți alegi o prietenă, să îi faci curte, să ieșiți împreună. Tipic. Dar apoi, dacă o faci să se înamoreze de tine, lucrurile se schimbă. Te-ar putea lăsa să o săruți. Serios, poți săruta ecranul. Isn’t it the beginning of a beautiful friendship?

Sursa: MMOSite