Micron RealSSD C300: primul SSD cu interfață SATA 6Gbps

, 03 Dec, 17:04

[galleria]

Dacă Seagate s-a instalat ca primul hard drive SATA 6Gbps, Micron a atins aceeași performanță în ceea ce privește SSD (Solid State Drive). Compania a lansat RealSSD C300, primul SSD care încorporează o interfață SATA 6Gbps. Noua unitate atinge viteze de 355MB/sec pentru citirea datelor și de până la 215MB/sec pentru scriere, cel puțin teoretic. ”RealSSD C300 le permite utilizatorilor să se bucure de un computer mai puternic și mai prompt, inclusiv de un sistem de operare mai rapid, precum și de accelerare în ceea ce privește încărcările de aplicații, transferul de date, copierea unor fișiere”, se precizează în comunicatul de presă.

În plus, este primul SSD care foloseşte ONFI 2.1, o memorie de mare viteză NAND sincronizată. Momentan, Micron RealSSD C300 este expus la 1,8 și 2,5 inch, cu capacități de stocare de 128 și 256 GB, însă abia peste câteva luni, în primul trimestru al 2010, noua unitate va fi lansată în magazinele din toată lumea.

Dacă vreți să analizați diferențele dintre un drive SSD RealSSD C300 și un hard disk obișnuit, daţi play mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail