Japonezii se joacă pe Nintendo DSi LL, restul lumii mai așteaptă

Japonezii se joacă pe Nintendo DSi LL, restul lumii mai așteaptă

Nintendo DSi LLExact după cum au promis, cei de la Nintendo au lansat în Japonia noua consolă DSi LL, de peste 10,6 centimetri (4,2 inch) – ambele ecrane, bineînțeles. Iar fanii Ninetendo europeni şi americani au fost din nou lăsați la coadă, până în 2010.

Schimbările DSi LL față de DSi pornesc de la dimensiune, care este mai mare cu 2,4 cm (0,95 inch), ceea ce a atras şi o ușoară creștere în greutate, de 100 g. Iar ecranul vă asigur că este mai mare decât vă imaginați. Totuși, rezoluția este neschimbată, are 26 milioane de culori, la fel ca surata DSi, diferența fiind dată doar de ecranul, cum spuneam, mai mare.

DSi versus DSi LLDesign-ul, mai stilizat decât la versiunea anterioară, are o combinație de linii curbe şi drepte, asemănător cu Nintendo DS Lite. Însă butoanele și-au păstrat locul lor din versiunea DSi. Nu același lucru s-a întâmplat şi cu boxele, care au fost mutate, iar sunetul a putut fi amplificat, astfel încât poate fi auzit de la o depărtare mai mare.

Prețul în japonia este de aproximativ 150 de euro (20.000 de yeni), iar consola este disponibilă în variante de maro închis, alb şi roşu. Pachetul include consola în sine (UTL-001), un adaptor AC (WAP-002), un stylus special (UTL-004), un touch pen (UTL-005) și, desigur, manualul de utilizare.

Noi mai avem de așteptat doar… câteva luni. Suficient cât să fie ratată ocazia de a avea consola de sărbători.

Sursa: Engadget

Etichete: