05 mai 2016 | 18:40

Cum era de așteptat, Overwatch arată mai bine pe PC

VIDEO
Cum era de așteptat, Overwatch arată mai bine pe PC

Cu cât ne apropiem mai mult de lansarea noului joc Overwatch, aflăm tot mai multe detalii despre particulariățile sale cross-platform.

Cei de la Blizzard nu se grăbesc niciodată când vine vorba de lansarea unui nou joc, iar această filozofie s-a văzut și în cazul iminentului Overwatch, care a trecut prin mai multe etape de dezvoltare și test înainte să ajungă aici. Mometan, se află în open beta, dci poate fi experimentat gratuit de oricine fără nici un fel de costuri sau obligativitate. În contextul în care nu prea au existat vreodată versiuni demo ale jocurilor multiplayer, aceasta este ocazia perfectă pentru a lua o decizie informată în privința unei eventuale achiziții.

Sistemul prin care vă puteți instala Overwatch în beta este cât se poate de simplu. Pe PC, descărcați-vă și instalați-vă launcher-ul Battlenet, creați-vă un cont dacă nu aveți deja și selectați Overwatch din lista din partea stângă a ferestrei pentru a iniția instalarea. În principiu, veți putea experimenta toate zonele din joc și toate funcțiile, cu excepția modului Competitive Play, ce este finisat în continuare și a modului cross-platform, ce vă permite să interacționați cu persoane care se joacă beta-ul pe Xbox sau PlayStation. Beta-ul deschis va fi disponibil până luni, 9 mai.

Apropo, dacă tot a existat un beta închis pentru o perioadă de timp de câteva zile, au început deja să apară online clipuri de gameplay capturate in-game. Mai sus este o secvență imortalizată de cei de la Polygon ce este menită să ilustreze diferențele grafice dintre versiunea de PC și cea de console a jocului. Cum era de așteptat, dacă PC-ul vostru este suficient de sprinten, ca în cazul multor jocuri recente, sunt șanse foarte mari ca un titlu cross-platform precum Overwatch să arate mai bine. În altă ordine de idei, într-o consolă niciodată nu veți fi nevoiți să investiți bani într-un upgrade. În orice caz, vizionați clipul înainte să vă decideți dacă merită instalat jocul.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele