21 ian. 2016 | 14:23

Skype pentru Android va putea programa apeluri și deschide documente Office

ACTUALITATE
Skype pentru Android va putea programa apeluri și deschide documente Office

De acum înainte, Skype pentru Android va putea deschide documente Office, precum listele din Excel și pagini Word, iar cei cu programul zilnic încărcat vor putea programa apelurile când vor dori.

Una dintre cele mai importante îmbunătățiri pe care Skype le aduce versiunii sale de Android este posibilitatea de a transmite și deschide documente în Excel, Word sau PowerPoint. Atunci când cineva îți trimite un astfel de document, tot ce trebuie să faci e să apeși pe el în căsuța de dialog iar Skype îți va oferi o listă de opțiuni și aplicații care să-ți poată vizualiza atașamentul.

De asemenea, posibilitatea de a programa apeluri este, la fel, una binevenită de către cei care au programul încărcat de muncă. Pentru a face asta, cei interesați trebuie să apese pe iconița celui cu care vor să programeze apelul și apoi să apese pe ”Schedule call”.

Ce e neobișnuit este motivul pentru care Skype a preferat să implementeze funcționalitatea deschiderii de documente Office mai întâi pe sistemele de operare Android și nu pe cele Windows Phone, de vreme ce acestea vin cu posibilitatea deschiderii documentelor în contextul Office în mod nativ.

Nu se știe dacă Skype va aduce setul de funcționalități și pe Windows Phone într-un viitor apropiat, dar asta probabil că depinde extrem de mult și de Microsoft.