19 ian. 2016 | 10:57

Reduceri eMAG: televizoare bune în oferta Revoluția Prețurilor

FEATURE
Reduceri eMAG: televizoare bune în oferta Revoluția Prețurilor

Noile reduceri eMAG aduc produse din toate categoriile disponibile la cel mai mare magazin online la prețuri excelente. eMAG oferă în această iarnă reduceri substanțiale de până la 50%.

Campania Revoluția Prețurilor, organizată de eMAG, înseamnă trei zile de reduceri la electrocasnice și gadgeturi, încluzând chiar și mobilă și haine. Printre cele mai dorite produse care beneficiază de cunoscutele reduceri eMAG sunt televizoarele. Acestea intră în Revoluția Prețurilor la eMAG prin accesibilitatea crescută, oferind, de asemenea, performanțe excelente.

Oferta integrală o puteți accesa AICI. Aici puteți găsi câteva modele de telefoane la reducere de Revoluția Prețurilor și avem și un articol cu reduceri eMAG la electrocasnice.

Reduceri eMAG – Televizor LED Philips

Televizoul de la Philips este atractiv prin accesibilitatea și caracteristicile oferite. Venind cu un ecran cu diametrul de 80 de centimetri, televizorul vine cu o rezoluție Full HD cu o frecvență competitivă de 100 Hz și cu funcționalitatea Crystal Clear ce oferă 69 de milioane de culori cu un contrast dinamic de 500.000:1. Acesta are 2 sloturi HDMI, ieșire digitală optică, jack căști, conexiune SCART și un slot CI+, având și un player multimedia integrat.

Dacă flexibilitatea și mai ales, accesibilitatea acestui aparat te interesează, poți beneficia de Revoluția Prețurilor la eMAG accesând pagina produsului AICI.

Televizor Smart LED LG

Televizorul LED LG aflat la noile reduceri eMAG este un aparat perfect pentru vizionarea filmelor și serialelor tale preferate la o calitate video remarcabilă. Aparatul vine cu o rezoluție Full HD pe un ecran cu diametrul de 80 cm impresionând prin funcționalități precum Virtual Sorround Plus și Triple XD Engine. Televizorul are trei porturi HDMI, Slot CI, SCART și intrare RGB. Aparatul fiind un televizor smart vine cu cu web browser integrat, conectare la WiFi, Miracast, Google Dial și suport pentru multe aplicații și jocuri.

Dacă performanța și flexibilitatea unui televizor te atrag, poți beneficia de Revoluția Prețurilor la eMAG accesând pagina produsului AICI.

Reduceri eMAG – Televizor LED Smart Samsung

Dacă simți că televizoarele smart încep să devină din ce în ce mai accesibile la preț, atunci Revoluția Prețurilor la eMAG are grijă să-ți confirme această ”suspiciune”. Noul televizor smart de la Samsung este un aparat ce oferă funcționalități avansate la un preț mai mult decât accesibil. Oferind o rezoluție Full HD, aparatul este practic un mini-calculator întegrat în televizor. Cu ajutorul acestuia poți urmări filme direct de pe stick-urile USB, televizorul transformându-se într-un centru multimedia mulțumită celor două conexiuni HDMI de care dispune. Acesta mai are și un port USB 2.0, conexiune Wi-Fi și un player multimedia integrat. Evident, fiind un televizor smart veți putea naviga pe Internet cu ajutorul său iar aplicațiile vor rula pe acesta mulțumită sistemului de operare propriu instalat.

Dacă te atrag televizoarele inteligente la un preț accesibil poți beneficia de televizorul Samsung la noile reduceri eMAG accesând pagina produsului AICI.

Televizor Smart 3D LED Sharp

Sharp este unul dintre cei mai buni producători de televizoare inteligente din lume, iar modelul LC-49SFE7451E nu face nicio excepție de la regulă. Fiind optimizat pentru imaginile 3D, cei interesați de acest gen de filme vor beneficia și un set de ochelari care vin la pachet cu noul televizor. De asemenea, mulțumită sistemului de operare Aquos Net+ utilizatrii se pot uita la materiale pe YouTube, pot face HD Live streaming și pot naviga cu ușurință pe Facebook pe ecranul impresionant de 125 cm. Așa cum ne-am așteptat, televizorul vine cu trei sloturi HDMI și două intrări USB 2.0 cu ajutorul cărora poți viziona filme de pe unități de stocare externe.

Acest televizor excepțional este disponibil la noile reduceri eMAG, iar cei interesați de impresionantul televizor Sharp pot accesa pagina produsului AICI.

Reduceri eMAG – Televizor LED LG, Game TV

Jocurile pe consolă nu trebuiesc ignorate, iar LG a avut grijă să ofere un aparat excepțional ce oferă o fidelitate crescută și latențe destul de mici pentru a face din jucatul pe console o activitate cât se poate de plăcută. Mulțumită senzorului Eco Motion televizorul reduce consumul de energie prin reglarea ușoară a luminozității ecranului relevantă vitezei conținutului rulat. Aparatul are un ecran cu diametrul de 109 cm și oferă imagini în rezoluție Full HD. Televizorul se bucură, de asmenea, de o intrare HDMI pentru conectarea consolelor iar sloturile CI și SCART vor oferi acces la televiziunile prin cablu așa încât să te poți bucura de întreaga gamă de divertisment media disponibilă.

Revoluția Prețurilor eMAG îți aduce acest televizor dedicat gamerilor pe console la un preț extrem de accesibil AICI.