25 nov. 2015 | 17:02

iPhone 7 ar putea veni cu display OLED produs de Samsung

ACTUALITATE
iPhone 7 ar putea veni cu display OLED produs de Samsung

Conform unor noi zvonuri, cei de la Apple ar putea apela în viitor la display-urile produse de Samsung.

Zvonurile conform cărora Apple ar urma să facă pasul către display-urile OLED în viitorul apropiat nu sunt noi. În urmă cu ceva vreme, s-a vorbit mult despre acest lucru, însă apele s-au calmat în momentul în care a apărut pe internet o informație care specifica faptul că, deși compania din Cupertino probabil va trece la un moment dat la noile ecrane, acest lucru nu se va întâmpla mai devreme de anul 2018.

Probabil că nu s-ar mai fi vorbit în prezent despre acest lucru dacă nu am fi avut parte de un nou raport în presa coreeană. Astfel, după cum scrie site-ul GForGames, un oficial Samsung ar fi sugerat că există posibilitatea ca Apple să devină unul dintre clienții companiei, prin achiziția de ecrane OLED.

În prezent, Samsung Display are nevoie să-și consolideze afacerea , iar din acest motiv, are nevoie să încheie parteneriate cu alte companii. Samsung s-ar afla în discuții cu câțiva producători importanți din China, însă aceștia nu ar putea niciodată să înlocuiască imaginea celor de la Apple. În opinia acestuia, un parteneriat cu Apple ar fi extrem de important.

În cazul în care Apple și Samsung reușesc să se înțeleagă în această privință, display-urile noi ar putea fi implementate pe telefoanele Apple începând cu anul 2018.