18 nov. 2015 | 12:13

Cele mai noi imagini cu Huawei Mate 8

ACTUALITATE
Cele mai noi imagini cu Huawei Mate 8

Viitorul telefon al celor de la Huawei a apărut într-o nouă serie de imagini.

În ultimele zile au început să apară imagini cu viitorul model Mate 8 al celor de la Huawei, iar, din câte se pare, chinezii păstrează designul elegant pe care l-au implementat și pe modelul Mate S. Astfel, după cum scriu cei de la Phonearena, terminalul va fi unul foarte subțire, cu un design metalic, iar pe partea din spate, sub camera foto, va fi amplasat un senzor pentru recunoașterea amprentelor. Camera foto ar putea avea 13 sau 16 megapixeli.

collage Huawei Mate 8

În ceea ce privește specificațiile, cel mai probabil, vom avea ocazia de a vedea noul procesor Kirin 950. Este unul dintre primele modele care folosesc procesul de fabricare pe 16 nanometri FinFET Plus al celor de la TSMC. Avem de-a face cu un procesor octa-core, cu patru nuclee Cortex A-72 și patru nuclee Cortex A-53, alături de un engine grafic Mali-T880.

[related]

Chinezii ar putea introduce două versiuni de Mate 8, ambele cu ecrane de 6 inci. Una dintre ele ar beneficia de un ecran Full HD, și va avea 3GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor. Cealaltă va avea un ecran QHD, care va ascunde sub el 4GB RAM și 128GB pentru datele personale. Cea dintâi va avea un preț de aproximativ 517 dolari, în timp ce a doua va costa nu mai puțin de 611 dolari.

Huawei Mate 8 2

Cât despre sistemul de operare, chinezii vor apela la Android 6.0 Marshmallow, cu interfața de utilizare EMUI 4.0. Lista de specificații va fi completată de un acumulator de 4.100 mAh, lansarea oficială urmând a avea loc pe 26 noiembrie.

Huawei Mate 8 1