23 sept. 2015 | 06:34

Fă-ţi backup nelimitat în cloud la cel mai mic preţ cu Backblaze

ACTUALITATE
Fă-ţi backup nelimitat în cloud la cel mai mic preţ cu Backblaze

Dacă lucraţi cu volume semnificative de date şi doriţi să vă asiguraţi că nu veţi pierde niciodată nimic, Backblaze este cea mai ieftină soluţie de backup online.

Concurenţa din domeniul stocării în cloud este incredibil de benefică pentru utilizatori. După ce în urmă cu un an de zile rămăneam uimiţi de oferta celor de la Amazon, în 2015, Backblaze coboară şi mai mult preţul. Având în vedere că vorbim exclusiv de spaţiu de stocare nelimitat, 59 de dolari pe an, în 2014, era o valoare mai mult decât decentă. Acum însă, prin intermediul Backblaze, acest preţ scade şi mai mult. Cu 50 de dolari pe an sau 95 de dolari pe 2 ani, vă puteţi face o oglindă în cloud a întregului hard disk şi a tuturor hard disk-urilor externe pe care le aveţi sau de care puteţi face rost.

Dacă nu sunteţi convinşi de modul în care Backblaze funcţionează sau dacă se pretează fluxului vostru de activităţi, există şi o versiune de probă, pentru 15 zile. Nici măcar nu aveţi nevoie de un card de credit pentru a-l testa.

Apropo, într-un mod cât se poate de autentic, nu există nici un fel de limită, nici pentru volumul total de informaţii pe care îl urcaţi în cloud şi nici pentru dimensiunea fiecărui fişier ce urmează să ajungă pe Backblaze. Până şi fişierele pe care le ştergeţi rămân în cloud pentru 30 de zile în cazul în care vă răzgândiţi. Deşi procesul de restaurare a fişierelor este foarte facil, cum ar trebui să şi fie de altfel, dacă circumstanţele o cer, puteţi apela la cei de la Blackbaze pentru a vă trimite, contra cost, oriunde vă aflaţi, un stick de 128GB sau un hard disk de 4TB cu fişierele voastre prin FedEx. În plus, o funcţie pe care prea puţine servicii de acest gen o oferă ţine de localizarea sistemului vostru în caz de furt. Astfel, în secunda în care PC-ul vostru ajunge online, îl puteţi găsi şi puteţi alerta poliţia.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele