16 ian. 2017 | 10:48

Samsung Galaxy S8: telefonul pare să fie prezentat în noile reclame ale companiei [VIDEO]

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S8: telefonul pare să fie prezentat în noile reclame ale companiei [VIDEO]

Samsung Galaxy S8 pare să fie telefonul-vedetă din două reclame pe care compania sud-coreeană le-a prezentat recet, pentru a-și promova ecranele AMOLED.

Noua generație de ecrane AMOLED ale Samsung vin cu o serie de îmbunătățiri semnificative, având în vedere calitatea imaginii și a culorilor pe care le observăm în reclame. Cu toate acestea, nu ecranele în sine sunt ceea ce le-a atras atenția utilizatorilor când au privit reclamele, ci telefoanele pe care apar montate aceste reclame.

Telefonul misterios ce apare în ambele reclame are un design unic, ceea ce ne face să credem că este vorba de Samsung Galaxy S8, ce se va lansa undeva în primăvara acestui an.

Se vorbește deja de câteva luni despre noul telefon din seria Galaxy S a celor de la Samsung, iar zvonurile au început să se adune, fiind vorba de o mulțime de noi funcții ale telefonului. Acesta va fi primul flagship al companiei sud-coreene, după dezastrul întâmpinat cu Note 7, astfel că lucrurile trebuie să fie extrem de calitative și extrem de sigure.

Au apărut mai multe imagini ce prezintă ceea ce se vrea a fi un Samsung Galaxy S8, iar acestea arată destul de similar cu telefonul pe care îl vedem în videoclipuri. Firește, există șanse ca telefonul din reclame să fie tot un render, sau chiar un alt prototip de smartphone pe care Samsung îl are pregătit. Oricum ar fi, faptul că Samsung însăși introduce acest dispozitiv în reclame atrage atenția.

Telefonul ce apare în videoclipuri este în tom cu unele din zvonurile pe care le-am aflat în ultima perioadă despre telefon. Acesta are un ecran foarte mare, cu margini foarte mici în părțile de sus și de jos. Device-ul nu are buton home, fiind o premieră pentru linia Galaxy S, ceea ce înseamnă că senzorul de amprentă este, cel mai probabil, integrat în display, arată cnet.com
.

În plus, faptul că telefonul apare în reclamele pentru noile ecrane AMOLED arată că device-ul ar putea beneficia chiar de această nouă tehnologie.