06 ian. 2017 | 09:57

Cel mai rapid stick USB din lume este noul SanDisk Extreme Pro

ACTUALITATE
Cel mai rapid stick USB din lume este noul SanDisk Extreme Pro

Competiția pentru superlative absolute i-a motivat pe cei de la SanDisk să ajungă la CES 2017 cu cel mai rapid stick USB intitulat SanDisk Extreme Pro USB 3.1.

Aproape orice utilizator de computer deține unul sau mai multe stick-uri USB. Acestea sunt utile într-o varietate foarte mare de scenarii, începând cu instalarea unui sistem de operare până la backup-ul și transferul rapid de documente. Multe dintre ele însă, mai ales cele de capacitate mare pe USB 2.0 sunt foarte lente, iar dacă performanța este foarte importantă pentru voi, SanDisk vă pune la dispoziție cel mai rapid stick USB. Ilustrat în imaginea de mai sus, acest dispozitiv portabil de stocare se numără printre cele care reușesc fără nici un fel de probleme să se diferențieze de concurență.

În definitiv, foarte mulți dintre noi au ajuns să lucreze cu filme Full HD sau 4K, iar timpul alocat transferului unui fișier nu ar trebui să fie exagerat de mare. În astfel de scenarii, cei mai mulți folosesc hard disk-uri externe pe ideea de spațiu generos, dar SanDisk Extreme Pro USB 3.1 Solid State Flash Drive reușește să fie atât compact și cu o capacitate mare de stocare, cât și ultra rapid.

Pe lângă faptul că SanDisk Extreme Pro este cel mai rapid stick USB, producătorul se mândrește și cu faptul că ar avea cea mai mare capacitate dintre toate pe care le-a creat vreodată. Dacă vreți să asociați niște valori exacte acestor superlative absolute, merită avut în vedere că în condiți de utilizare normală, ar trebui să atingeți 420 MB/s la citire și 380 MB/s la scriere. Acest lucru este posibil datorită utilizării celei mai noi interfețe USB 3.1, cât și a unui SSD ultra rapid la interior.

Prețul pentru viteză nu a fost niciodată mic. Din acest motiv, veți investi aproximativ 180 de dolari în cel mai rapid stick USB cu o capacitate de 256GB.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele