20 oct. 2016 | 13:57

Xiaomi Mi Note 2: specificațiile leak-uite promit un telefon cu performanțe extreme

ACTUALITATE
Xiaomi Mi Note 2: specificațiile leak-uite promit un telefon cu performanțe extreme

Xiaomi Mi Note 2 se apropie de lansare, iar specificațiile de top ale noului telefon au apărut deja pe piață, promițând extrem de multe.

Phonearena.com scrie despre faptul că o prezentare PowerPoint ar da de gol specificațiile noului phablet de la Xiaomi. Au apărut deja în online diverse zvonuri și chiar rezultate de benchmark pentru telefon, dar acestea sunt cele mai clare informații de până acum.

Slide-urile PowerPoint oferă toate informațiile necesare cu privire la specificațiile noului Xiaomi Mi Note 2. Acesta va avea un ecran AMOLED de 5,7 inci, cu funcția Force Touch și cu o rezoluție QHD, de 1440 x 2560 pixeli. Pentru ca lucrurile să meargă ca unse, telefonul se bazează pe un procesor de la Qualcomm de ultimă generație, modelul Snapdragon 821. Acesta are un design quad-core și oferă și o placă video Adreno 530.

Telefonul vine în două variante de memorie și de spațiu de stocare. Una dintre acestea oferă 4GB de memorie RAM și 64GB de spațiu de stocare, în timp ce a doua variantă a telefonului, mai puternică, beneficiază de 6GB de RAM și de 128GB de spațiu de stocare. Camera principală a lui Xiaomi Mi Note 2 are un sistem de camere duble pe spate, cea mare având un senzor Sony IMX318 de 23 de megapixeli, iar cea secundară beneficiază de un senzor IMX738, de 12 megapixeli. Camera pentru selfie-uri are 8 megapixeli.

Noul phablet de la Xiaomi vine și cu un scanner de amprentă ultrasonic de la Qualcomm, acesta fiind montat sub display. Telefonul are o baterie uriașă, de 4100mAh, care beneficiază de funcția Quick Charge, astfel încât telefonul să poată fi încărcat într-un timp extrem de scurt. De asemenea, telefonul oferă funcția Mi Pay, cât timp activați funcția NFC.

Xiaomi propune un preț de 415 dolari pentru varianta de 4GB RAM/64GB spațiu de stocare și 445 de dolari pentru varianta cu 6GB RAM/128GB spațiu de stocare.