04 feb. 2016 | 13:12

Un jucător de FIFA este acum plătit de o echipă profesionistă de fotbal

Gaming
Un jucător de FIFA este acum plătit de o echipă profesionistă de fotbal

Și nu este vorba despre orice echipă, ci despre una dintre cele mai importante din Germania.

Jocurile video devin din ce în ce mai profitabile pentru cei mai talentați oameni. O nouă dovadă a acestui lucru este chiar ceea ce i s-a întâmplat unui tânăr din Wolverhampton. David Bytheway nu a jucat fotbal profesionist în viața lui, însă acum este în mod oficial angajat al unuia dintre cele mai bune cluburi de fotbal din Germania și din fotbalul european. Vfl Wolfsburg îl va plăti pe englez de acum încolo pentru a purta tricoul echipei în cadrul tuturor turneelor la care va participa.

Bytheway este este un jucător profesionist de FIFA de 5 ani de zile și și-a reprezentat țara la FIFA Interactive World Cup și în cadrul multor turnee similare, unde a avut ocazia de a-și demonstra talentul. După cum scrie Goal.com, Bytheway ar fi declarat într-un interviu pentru BBC că totul s-a întâmplat extrem de rapid și că nu l-ar deranja la un moment dat să se antreneze cu jucătorii lui Wolfsburg.

[related]

Din câte se pare, pentru englez este foarte important să nu joace împotriva multor adversari în perioada de antrenamente. ”Nu vrei să joci cu prea mulți oameni deoarece riști să-ți dezvălui secrete […] Întotdeauna încerc să joc 4 sau 6 meciuri în fiecare zi”, a declarat Bytheway. În opinia sa, decizia conducerii lui Wolfsburg este una istorică, pe care numeroase alte cluburi importante ar putea să o ia în viitorul apropiat.