08 aug. 2016 | 07:37

Un iPhone scăpat din avion continuă să funcționeze

ENTERTAINMENT
Un iPhone scăpat din avion continuă să funcționeze

Nu auzim deseori de telefoane scăpate din avion, dar se pare că un iPhone a reușit să treacă cu brio peste o astfel de experiență.

Dacă aveți un smartphone de mai mult de câteva săptămâni, în mod inevitabil, într-o circumstanță sau alta, l-ați dat de pământ. Nici măcar nu trebuie să fiți voi responsabili de experiența nefastă. Poate fi un copil sau un prieten care și-a ales cel mai prost obiect pentru a face jonglerii. Partea cea mai tristă este că și în momentul în care un telefon cade de pe o masă sau din mână, de la 1 – 1,5 metri deasupra pâmântului, deseori, ecranul acestuia este țândări. În plus, aproape de fiecare dată, pentru că astfel de evenimente nu sunt acoperite de garanție, reparația ajunge să coste foarte mult.

Se pare însă că există și excepții de la regulă, iar aceasta din localitatea Abbotsford din Canada. Conform celor de la Abbotsford News, în urmă cu câteva zile, o tânără și-a scăpat telefonul din avion. Merită avut totuși în vedere că era vorba de un avion Cessna, pentru două persoane care, nu numai că nu zboară la înălțime foarte mare, dar evenimentul s-a petrecut la scurt timp după decolare, de la aproximativ 800 de metri altitudine.

Conform aproximărilor, în timp ce încerca să imortalizeze câteva cadre memorabile, Jeannine Buck, a scos mâna cu telefonul pe geam. Din cauza vântului foarte puternic de la o asemenea altitudine, instant i-a fost smuls gadgetul din mână. ,,Primul meu gând a fost: Ce? Asta chiar s-a întâmplat?” Partea amuzantă este că domnișoara a fost uimită că vântul ar putea avea o asemenea putere.

Cum era de așteptat, tânara nu era foarte optimistă în privința recuperării telefonului, dar, de amuzament, a folosit Find My iPhone pentru a-l localiza. Nu mică i-a fost mirarea în momentul în care l-a găsit în stare de funcționare, fără a avea măcar ecranul spart. Mai multe imagini și detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook a lui Jeannine Buck.

iPhone scapat din avion Cessna

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele