11 oct. 2016 | 13:48

Turneu de mall: poți juca CS:GO, Overwatch sau DotA pe PC-uri ASUS ROG

ACTUALITATE
Turneu de mall: poți juca CS:GO, Overwatch sau DotA pe PC-uri ASUS ROG

Dacă ești pasionat de jocuri online și vrei să arăți cât de bun ești alături de o echipă, atunci mergi la mall și ia parte la turneele de CS:GO. 

Deși noțiunea de eSports mai are ceva până să prindă pe meleagurile noastre așa cum a prins deja în alte țări, lucrurile se îndreaptă în direcția bună. Din ce în ce mai multe evenimente de acest fel sunt găzduite în diverse locații, iar dacă ești din București, ai noroc.

Dacă CS:GO sau DotA se numără între jocurile tale preferate, sau dacă ești un fan înrăit de Hearthstone, Overwatch sau Rocket League, ai posibilitatea să te înscrii la un turneu organizat de ASUS. Evenimentele se desfășoară în incinta mall-ului AFI Palace Cotroceni, iar zona de gaming o găsești în fața Cinema City.

Turneele au loc până pe 16 octombrie, iar fiecare dintre acestea se desfășoară după ora 16:00. Până atunci, dacă te tentează să vezi cum se comportă un ROG atunci când joci un joc cu detaliile la maxim, ești liber să o faci.

Tot aici are loc și un concurs de Cosplay, iar pasionații de costume au ocazia să câștige și premii.

ASUS organizează acest eveniment nu doar pentru a consolida comunitatea de pasionați de esports și cosplay, dar și pentru a-și prezenta noi produse dedicate gaming-ului.

ASUS a adus la eveniment desktop-ul dedicat pentru gaming, ROG 20, care se bazează atât pe performanțe, cât și pe design, pentru a atrage atenția gamer-ilor. De asemenea, ASUS a venit și cu modelele GX700 și G752 din seria de laptop-uri ROG.

Primul dintre cele două modele este capabil să ruleze jocuri la rezoluție 4K și se bazează pe răcire cu lichid ca să țină temperaturile sub control, iar cel de-al doilea folosește un ecran Full HD și 64GB de RAM pentru a oferi o experiență de joc fluidă.

Dacă vreți să vă înscrieți la unul dintre turneele organizate de ASUS și să citiți regulamentele aferente, puteți face click aici.