01 mart. 2016 | 13:27

Reduceri eMAG: idei de cadouri pentru 8 martie

FEATURE
Reduceri eMAG: idei de cadouri pentru 8 martie

Se apropie 8 martie, ziua aceea în care ar fi simpatic să ne arătăm aprecierea față de femeile din viețile noastre. Indiferent dacă ești în căutare de idei de cadouri pentru prietena, mama ta sau orice altă persoană dragă, acestea pot fi achiziționate în această perioadă la prețuri foarte bune, grație numeroaselor reduceri eMAG.

De azi, 24 februarie și până pe 8 martie, cei de la eMAG vor organiza campania Primăvara Cadourilor, cu ocazia căreia vor da startul unei noi serii de reduceri importante. Pe lângă numeroasele categorii pe care le vedem de obicei în cazul ofertelor de acest gen, eMAG a inclus și categoria ”Cadouri de primăvară”, care include diverse produse pentru femei.

Reduceri eMAG – idei de cadouri pentru 8 martie – FitBit Charge HR

Dacă prietena ta e tipul de persoană pentru care este important să fie în formă (și cu siguranță e), o brățară pentru monitorizarea activității ar fi o idee excelentă. FitBit Charge HR îți va oferi aproape orice fel de informație, de la numărul de pași efectuați, la caloriile arse și treptele urcate pe parcursul ziler. FitBit Charge HR este unul dintre cele mai bune cadouri de 8 martie și se găsește la un preț bun AICI.

Fitbit-charge_thumb.jpg

Reduceri eMAG – idei de cadouri pentru 8 martie – Samsung Galaxy S6

Dacă persoana căreia vrei să îi faci o bucurie de 8 martie e pasionată de tehnologie, și, desigur, dacă îți permiți, Samsung Galaxy S6 ar fi o idee bună. Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5,1 inci și rezoluție QHD, deținând recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Sub ecran se află un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Camera foto este absolut senzațională, iar telefonul îl poți cumpăra la reducere cu ocazia campaniei Primăvara Reducerilor de AICI.

samsung galaxy s6 cele mai bune telefoane din 2015

Reduceri eMAG – idei de cadouri pentru 8 martie – LG G4

LG G4 nu avea cum să lipsească de idei de cadouri pentru 8 martie. LG G4 are un ecran IPS LCD de 5,5 inci la rezoluție QuadHD, în dimensiuni la fel ca cel de anul trecut, dar cu luminozitate crescută și cu o redare mai bună a culorilor. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 808, un hexacore care își distribuie puterea de calcul astfel: două nuclee sunt la 1,8GHZ, iar alte patru lucrează la 1,4GHZ. LG G4 mai are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, dar spre deosebire de alte modele poți pune un card microSD de până la 128GB. Designul este foarte atrăgător, iar carcasa de piele nu are cum să nu o impresioneze pe prietena ta. Cumpără-l la un preț avantajos de AICI.

Primele impresii despre LG G4-8

Reduceri eMAG – idei de cadouri pentru 8 martie – iPhone 6s

iPhone 6S este unul dintre cele mai bune smartphone-uri lansate anul trecut, iar acum are un preț special, cu ocazia campaniei ”Revoluția Prețurilor” de la eMAG. Performanțele impresionante ale acestui telefon sunt date un procesor A9 care funcționează împreună cu 2GB RAM. Designul este pe placul oricui, experiența de utilizare este fără cusur, iar display-ul de 4,7 inch are o calitate foarte bună. iPhone 6S este primul telefon al celor de la Apple dotat cu o cameră foto principală de 12 megapixeli și poate fi achiziționat de AICI. Reducerea nu este una substanțială, dar dacă voiați de ceva timp un iPhone, poate fi un moment bun să-l achiziționați. Îl poți găsi AICI.

iPhone 6S (6)

Reduceri eMAG – idei de cadouri pentru 8 martie – Peria rotativă de la Rowenta

Mai are sens să explicăm de ce i-ai face o imensă bucurie prietenei tale cu un astfel de cadou? E destul de simplu: fetele au întotdeauna nevoie de produse destinate obținerii unui păr frumos. Nu contează că mai au acasă cel puțin două dispozitive similare, unul nou va fi mereu binevenit. Peria aceasta nu electrizează părul și nici nu îl arde prea tare, așa că poți să o cumperi redusă de AICI.

Perie rotativa Rowenta-reduceri emag

Reduceri eMAG – idei de cadouri pentru 8 martie – Trusă de bigudiuri electrice

După cum spuneam mai sus, dacă e ceva de îngrijit sau aranjat părul, orice femeie va aprecia. Dacă prietena, sora sau mama ta își fac des bucle, ar fi o idee să îi faci cadou această trusă de bigudiuri electrice, care are avantajul de a nu distruge părul precum ar face-o un ondulator folosit zilnic. Poți cumpăra trusa la preț redus de AICI.

Reduceri eMAG - trusa bigudiuri electrice

Reduceri eMAG – idei de cadouri pentru 8 martie – Ceas Withings Activite

În caz că prietena ta îți dorește un ceas girly, care să facă lucruri semi-inteligente, cei de la Withings îl au pe cel perfect: Activite POP. Monitorizează activitatea fizică, somnul, funcțiile vitale, și chiar dacă nu are touchscreen și nu e foarte pretențios, e o idee bună de cadou. Îl găsești la preț redus AICI.

Ceas Activite-reduceri emag

Reduceri eMAG – idei de cadouri pentru 8 martie – drona WLtoys V686K

Dacă iubita ta este cu adevărat high-tech, cu siguranță va aprecia o dronă. Aceasta pe care ți-o recomandăm include o cameră foto, poate fi controlată cu radiocomanda din pachet sau cu un smartphone folosind o aplicație gratuita. De asemenea, partea de transmisie video se face pe telefon. Radiocomanda are un suport special pentru smartphone, care se ajustează. Filmarea se înregistrează direct pe smartphone. Poți să o cumperi de AICI.

Drona WLtoys

Reduceri eMAG – idei de cadouri pentru 8 martie – iPad Mini 2

Dacă prietena ta își dorea o tabletă, iată un iPad mini 2 la preț redus. E o idee excelentă de cadou pentru un fan Apple care nu se mulțumește cu un iPhone. Are un ecran de 7,9 inci, e ușor, purtabil și ai putea spune că e o versiune mai accesibilă a iPad Air. În plus, am ales una cu design alb, elegant și feminin. Poți să o comanzi de AICI.

ipad mini 2-reduceri eMAG

Reduceri eMAG – idei de cadouri pentru 8 martie – Bicicleta mecanică pliabilă AB Fit X-Bike

Nimănui nu îi strică o bicicletă mecanică în casă. Asta pentru că nu mai ai nicio scuză să nu faci măcar puțin sport în fiecare zi, mai ales că nu trebuie să bați drumul până la sală. Cei de la eMAG o au la ofertă pe AB Fit X-Bike, care, dincolo de faptul că îți monitorizează activitatea, nici nu ocupă mult spațiu. Poți să o cumperi de AICI.

Reduceri eMAG - AB FIT