07 iun. 2016 | 14:57

FIFA 17 are un prim trailer și creează așteptări mari

VIDEO VIDEO

În fiecare an ni se servește un nou joc FIFA de către cei de la EA Sports, iar 2016 nu este o excepție de la regulă. Din acest motiv, pregătiți-vă să primiți în toamnă FIFA 17.

Fanii jocurilor sportive, în mod inevitabil, s-au jucat mai mult sau mai puțin un FIFA. Această serie de jocuri este una foarte atractivă și una care a generat foarte mulți fani de-a lungul anilor. În același timp, nu a trecut un an fără ca Electronic Arts să încerce să reinventeze măcar un pic seria. În orice alte condiții, nu ar mai exista nici un motiv pentru care să fiți motivați să achiziționați ediția nouă.

Dacă erați foarte curioși în ceea ce privește iminentul FIFA 17, vă puteți bucura de prima mostră de noutăți în trailerul de mai sus. Acesta detaliază o serie de particularități ce vor fi introduse în noul joc și insistă destul de mult pe noii jucători.

În principiu, nu trebuie să mai așteptați foarte mult ca să puneți mâna pe FIFA 17, dar tot vor mai trece câteva luni până la lansarea din 27 septembrie. Abia atunci, titlul va fi lansat în mod oficial, ca de fiecare dată, pe o varietate foarte mare de platforme. Dacă vă aflați în posesia unui PC, Xbox One sau PlayStation 4, nu ar trebui să întâmpinați nici un fel de probleme în a-l juca în condiții optime. Mai mult decât atât, acesta va fi unul dintre singurele jocuri lansate în 2016 ce va putea fi jucat și pe PlayStation 3 și Xbox 360, într-o perioadă în care vechile console sunt considerate relicve de către majoritatea dezvoltatorilor.

În ceea ce privește gamplay-ul, EA Sports a colaborat cu patru fotbaliști profesioniști pentru a face întreaga experiență mai realistă. Partea grafică va fi asigurată de motorul Frostbite, care în trecut v-a lăsat cu gura căscată în titluri precum Battlefield  și PGA Tour. Partea tristă este că Frostbite va fi folosit doar pentru versiunea aferentă consolelor next-gen, în timp ce pentru consolele mai vechie va exista o iterația cu o grafică semnificativ mai slabă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele