26 ian. 2016 | 17:51

Până și șeful Windows Phone folosește un iPhone

ACTUALITATE
Până și șeful Windows Phone folosește un iPhone

De curând, a ieșit la iveală faptul șeful diviziei Windows Phone utilizează, de fapt, un iPhone.

Ești șeful diviziei Windows Phone din cadrul Microsoft, însă decizi că este vremea să ai și tu parte de o vacanță bine meritată. Nu îți iei orice fel de vacanță, ci una de un an de zile. Cumva, ajungi în Kyoto, unul dintre cele mai vechi și mai frumoase orașe ale Japoniei și decizi să își faci o fotografie pe care o și distribui pe Twitter. Însă ai făcut o greșeală uriașă, deoarece acum a ieșit la iveală faptul că folosești un iPhone. Șeful Windows Phone, cel care vă explica diverse motive pentru care telefoanele folosind acest nou sistem de operare merită banii voștri, folosește un dispozitiv fabricat de unul dintre marii rivali.

Cu siguranță nu este unul dintre cele mai bune momente ale lui Joe Belfiore. Unii ar spune că, până la urmă, o persoană este liberă să folosească orice fel de dispozitiv dorește. Dar în acest caz, lucrurile stau altfel. Când ești unul dintre principalii oameni implicați într-un proiect, ai datoria de a da încredere oamenilor în produsul tău prin orice metodă (în acest caz, vorbim despre utilizarea unui terminal Windows Phone).

Joe Belfiore iPhone

Întâmplarea, desigur, a dat naștere unor comentarii mai mult sau mai puțin plăcute, în care Belfiore este criticat că nu a îmbunătățit Windows Phone suficient de mult. Între timp, a continuat să răspundă pe Twitter unor utilizatori, declarând că poza a fost făcută cu o cameră foto Sony RX-100 și transferată ulterior pe un iPhone.

[related]

În urmă cu ceva vreme, Sergey Brin promova Google Glass afișându-se cu dispozitivul respectiv la orice eveniment. Între timp, a renunțat și el la Glass, dar parcă tot a afișat mai multă încredere în propriul produs decât Belfiore.